Gala de lliurament de premis del 1r concurs de curtmetratges AFA-VO

El passat diumenge 20 de setembre de 2020 es va celebrar la gala de lliurament de premis del 1r concurs de micro curtmetratges AFA-VO (Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental).
L’acte es va portar a terme al cinema Sant Cugat i va comptar amb l’assistència d’una quarentena de persones que van poder visualitzar el curtmetratge guanyador, realitzat per l’Alba Domingo Santamaría amb el títol “La magia del arte no se olvida”, i tot seguit la pel·lícula “El viaje de sus vidas” de Paolo Virzì.
Des de l’organització volem agrair de tot cor a totes les persones que s’han implicat* per ajudar a sensibilitzar aquesta malaltia de l’Alzheimer i altres demències amb tot el trasvals que aquesta comporta, no només per a la persona malalta sinò també pels cuidadors/es i per a les famílies.
* Gràcies a tots els membres del jurat, i col·laboradors: Ajuntament, Cinema Sant Cugat, Condis Valldoreix, Televisió Sant Cugat amb el Sant Cugat Magazine per la seva cobertura informativa, al Tot Sant Cugat, al Cugat mèdia i al Taller Triangle per aquest fantàstic trofeu.
Us informem que ja estem treballant en la 2a edició d’aquest concurs de curtmetratges dedicats a l’Alzheimer amb l’esperança que es consolidi i esdevingui com tot un clàssic. “L’ALZHEIMER ÉS COSA DE TOTHOM”
Fins aviat!

Deixa un comentari