Més opcions de col·laborar

Fes-te voluntari

Es tracta d’una opció destinada a totes aquelles persones que disposen de temps i el volen compartir amb nosaltres. Hi ha moltes opcions de voluntariat; tasques d’acompanyament a l’espai Respir, realització de tallers puntuals a l’espai Respir (de manualitats, gimnàstica, música…), tasques administratives de la gestió interna, creació de manualitats pels mercats d’artesania d’AFA-VO, presència a mercadets i actes de sensibilització,…), i molt més.
Informa’t i escull la opció que més desitgis!

Fes-te donant d’idees

Es tracta d’una col·laboració de caràcter creatiu, on aquella persona que té una idea i que pensa que ens potser d’utilitat, la “dóna” a l’entitat. Proposa’ns la teva idea, ens encanta rebre persones creatives que ens volen ajudar.

Regals solidaris

També pots col·laborar tot comprant aquells objectes que AFA-VO té a la venda amb l’objectiu de recaptar fons per l’Associació:

El cava solidari amb l’Alzheimer. Elaborat artesanalment per Maset del Lleó i amb un tiratge i un etiquetatge exclusiu per AFA-VO. Donatiu: 7 €

cava promocional afa valles

La samarreta solidària d’AFA-VO: Tenim totes les talles en color verd i blanc! Donatiu: 5€.

samarreta afa valles

Les papallones solidàries. Son agulles de pitfetes amb boniques i acolorides teles.
Totalment artesanes, cosides per la nostra voluntària Marga. Donatiu: 3 €

papallones afa valles

Cada primer dijous de mes ens trobareu a Quatre Cantons, venent un munt d’artesanies fetes per les persones voluntàries d’AFA-VO i també objectes cedits per diverses empreses.
Vine’ns a veure, segur que trobes alguna cosa que t’encanta!