Respir

Amb quin objectiu promovem aquest servei? 

Donar un respir al cuidador per tal que aquest pugui ocupar-se d’aquelles tasques que té descuidades a la vegada que proporcionem un espai social i d’estimulació a la persona afectada per la malaltia.

imatge afa valles respir 1

Com funciona?

Dues professionals d’AFA  son les encarregades de dinamitzar el grup tot brindant diverses activitats planificades que responen a objectius concrets.

imatge afa valles respir 2

On i quan? 

A Sant Cugat del Vallès, a la Casa de Cultura, de dilluns a divendres d’11:00 a 14:00 hores. A Santa Perpètua de Mogoda, al Centre Cívic Can Folguera, dilluns, dimecres i divendres de 10:00 a 13:00 hores.

A qui està obert?

 A les persones afectades per la malaltia que compleixin els requisits establerts. És requisit imprescindible ser soci de l’entitat o que algun membre de la família ho sigui. Aquest servei té un copagament de 100€ mensuals.

imatge afa valles respir 3

On em puc informar?  

Tots els dimarts i dijous de 9:00 a 14:00 a la Casa de Cultura de Sant Cugat. Per una millor atenció, et recomanem que truquis prèviament i sol·licitis dia i hora d’entrevista. Telèfon: 935891382 (Horari d’atenció – dimarts de 9 a 14h i dijous de 9 a 12h).

imatge afa valles respir 4