Gràcies Televisió Sant Cugat!

Recentment l’AFA-VO (Associació de Familiars de Malats d’Alzheimer del Vallès Occidental) i la TVSC (Televisió Sant Cugat), amb la revista Sant Cugat Magazine d’aquest mateix grup de comunicació, hem establert un pacte de col·laboració professional per tal de donant-se a conèixer i arrelar-nos encara més a la ciutat de Sant Cugat.
Des de l’AFA-VO volem agrair-lis de tot cor la seva actiud, les ganes d’ajudar i seva predisposició envers la nostra Associació.
Són un equip jove, potent, emprenedor, treballador, obert, amb un gran bagatge professional, amb moltes ganes de fer les coses bé i un gran futur per davant.
Gràcies de veritat, per aquesta oportunitat que ens doneu i amb els vostres mitjans poder arribar encara a més gent per sensibilitzar-nos davant d’una malatatia, l’Alzheimer, QUE ÉS COSA DE TOTHOM!

Televisió Sant Cugat és la televisió comarcal privada de Sant Cugat des de fa més de 34 anys. Una iniciativa social que va néixer l’any 1986 i que anys més tard va aconseguir una de les poques llicències comarcals del Vallès Occidental. L’empresa Televisió Sant Cugat aporta a la ciutat de Sant Cugat una televisió de referència al Vallès i part de Barcelona, donant veu a la ciutat i promocionant-la arreu del territori.

La cadena arriba a més d’un milió de teleespectadors, emetent des de Collserola amb una programació continuada les 24 h del dia i els 365 dies de l’any ininterrompudament, amb continguts de proximitat, qualitat i actualitat.

Televisió Sant Cugat va obtenir el Premi Ciutat de Sant Cugat en la seva 6a edició. El jurat va valorar els seus prop de 30 anys de servei informatiu i d’entreteniment, de caràcter local en els seus inicis i, des de la implantació de la TDT, amb cobertura comarcal. 

El grup de comunicació edita des del 2015 la revista mensual de distribució gratuïta Sant Cugat Magazine, que en poc temps ha aconseguit un lloc consolidat a la premsa municipal. 15.000 exemplars mensuals amb control auditat per OJD i més 1.000 punts de distribució, converteixen el mitjà en un dels referents del sector.