Cinema a la Fresca

Dins dels actes organitzats per l’AFA-VO amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer hi havia el cinema a la fresca previst pel 21 de setembre’20. Aquest esdeveniment va tenir lloc a la Plaça de l’Olm de Sant Cugat, un lloc ideal dins del recinte del Monestir.
Els assistents a l’acte van poder visualitzar el passi de quatre curtmetratges tots ells sobre la temàtica de la malaltia de l’Alzheimer.
El curts escollits van ser (per ordre d’emissió):
1. “Benito” de Carlos J. Fernández y Luis Palacios
2. “Naturales” de David Ulloa
3. “La magia del Arte no se olvida” de Alba Domingo Santamaría
4. “Absències” de Josep Maria Olivé
Un d’aquests curts, concretament el tercer, va ser el guanyador del 1r concurs de micro curtmetratges organitzat per l’AFA-VO edició 2020.
A l’acabar d’emetre’ls es va fer una breu tertúlia molt interessant amb tots els assistents sobre aquests films, sobre l’Alzheimer en general, i sobre la necessitat que tenen les associacions com la nostra i les entitats que es dediquen a donar suport a les famílies amb algun dels seus membres afectat, de rebre ajut, suport i empatia per part de les administracions.
Des de l’AFA-VO seguirem treballant per tal d’anar sensibilitzant a la ciutadania i a les administracions sobre les necessitats tan grans que comporta haver de fer front a aquesta malaltia i minimitzar totes les seves conseqüències.

Deixa un comentari