Menja nous contra l’Alzheimer!

Recentment la Fundació Privada Obra Tutelar Agrària i l’AFA-VO (Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental), hem arribat a un acord de col·laboració per impulsar i difondre la campanya: Menja nous contra l’Alzheimer, menja nous solidàries!

A través d’aquesta iniciativa es pretén buscar ajut econòmic i donar a conèixer la tasca social tan important que fem les dues entitats. A més, volem generar l’hàbit saludable de menjar nous perquè segons investigacions mèdiques, la seva ingesta ajuda a prevenir les malalties neurodegenaratives com l’Alzheimer, el Parkinson…

Article interessant sobre els beneficis de menjar nous (clica)

La Fundació Privada Obra Tutelar Agrària és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa diferents programes assistencials i socioeducatius per a adolescents i joves en risc d’exclusió social des de 1928. L’objectiu de la Fundació és implementar un acompanyament digne i de qualitat, potenciant l’autonomia de la persona.
Actualment la Fundació té diversos programes a l’entorn de joves i adolescents:

• CRAE
(Colònia agrícola Santa Maria del Vallès)
• Pisos assistits per a joves de 16 a 18 anys “vi vendes Santa Maria de Gimenells”
• Programa Cultiva i Educa, amb el qual es dóna formació i oportunitat laboral en agricultura a joves en risc d’exclusió social, tutelats i ex-tutelats.
• Programa de formació i inserció d’auxiliar en activitats agropecuàries.


Per una altra banda, com ja sabeu, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental (AFA-VO), som una entitat sense ànim de lucre que oferim informació, orientació, assessorament, formació i suport a la família i a la persona cuidadora, ja que aquesta es troba sola, desorientada i desemparada per l’entorn i l’administració.
Des de AFA-VO oferim atenció a tots els municipis del Vallès Occidental. La nostra Associació a més, dóna suport directe a les persones amb la malaltia de l’Alzheimer o altres demències. Ho fa amb els projectes de:

Espai Respir. Cuida’t per cuidar (Casa de Cultura) Atenció directe a qui té Alzheimer o    demència, estimulació a partir d’activitats  socials: cognitiva i física.

SAD. Atenció a qui té diagnòstic i a la família
• Oferim també: Tallers d’estimulació cognitiva, i tallers formatius per cuidar i sentir-nos millor.

SOLIDARITZA’T I MENJA NOUS!

Podeu adquirir aquestes bossetes d’1 Kg per només 6 €, a la paradeta de l’AFA-VO que estarà ubicada els dies 18 i 19 de desembre’20 i el 3 i 4 de gener’21 a la Plaça dels Quatre Cantons de Sant Cugat de 10 a 19 h. També podeu fer una petició
de comanda per e-mail (info@afavalles.com) o trucant al telèfon: 656671227

Deixa un comentari