A l’AFA-VO ens reinventem!

La situació d’alarma actual empitjora el dia a dia de les persones que pateixen la malaltia d’Alzheimer i la dels seus cuidadors.

El tercer sector, el sector dels serveis, s’ha vist greument afectat amb tota la situació d’alarma que estem vivint al nostre país. Però a més, cal sumar-li la vulnerabilitat del col·lectiu amb el que treballem des de l’entitat.
Des del dia 13 de març, a AFA-VO vam tancar les nostres portes, deixant de fer el RESPIR, els grups de tertúlies amb les persones cuidadores, l’atenció psicològica, els tallers de memòria, TOT, ABSOLUTAMENT TOT, TANCAT.
sabem que tothom ha hagut d’aturar les seves activitats, però també som conscinets que hi ha entitats, com la nostra, que ofereixen atenció als col·lectius més vulnerables i que no poden parar, perquè si parem, deixem a l’estacada un munt de famílies i de persones afectades per la malaltia d’Alzheimer que ens necessiten.
Per això, per seguir al seu costat de la manera més propera possible, lluitem per reinventar-nos davant un futur incert i un dia a dia totalment canviant.

Actualment OFERIM:

Informació i orientació
Oferim la possibilitat de contactar directament amb nosaltres a través de la línia telefònica, per tal de poder resoldre dubtes així com també proporcionar informació i assessorament de tots aquells temes que tenen a veure amb l’Alzheimer. Pots contactar-nos al 656671227

Suport psicològic
La psicòloga d’AFA-VO segueix oferint atenció psicològica via telefònica o en Streaming a totes aquelles persones que ho necessiten. Pots demanar la teva cita al 620036212

Atenció telefònica
Mantenim el contacte gairabé a diari amb les persones afectades per la malaltia i els seus cuidadors, per telèfon analògic i per videotrucades.

Exercicis d’estimulació
Diàriament enviem propostes d’activitats adaptades a persones afectades per la malaltia d’Alzheimer: tallers d’estimulació cognitiva, de gimnàstica, de cuina, de manualitats… podeu veure diferents tastetsal nostre instagram @afavalles

Tallers de memòria
Hem creat un grup de persones que segueixen la programació del taller de memòria destinat a persones que gaudeixen de bona salut a nivell cognitiu i que volen mantenir-la. Realitzat per la psicòloga de l’entitat, duen un treball via Streaming i Whatsapp amb caràcter setmanal.

Per seguir endavant NECESSITEM:

Una persona que ens pugui portar les xarxes socials de manera dinàmica i actualitzada.
Les xarxes socials i el web són, actualment, la cara més visible de la nostra entitat i de la feina que estem fent. Necessitem urgentment algú que domini les xarxes socials i ens pugui mantenir-les actualitzades de manera altruista.

EPIs complets i gratuïts per a les nostres treballadores
Necessitem equips que ens permetin oferir el servei d’atenció domiciliària de manera segura, protegint als nostres usuaris i també a les treballadores que fan els servei.

Nous socis que facin aportacions econòmiques mensuals
Les aportacions mensuals dels socis són ingressos que permeten a l’entitat seguir treabllant amb més autonomia. Una àmplia xarxa de socis esdevindrà en una entitat més forta que podrà oferir més suport a les persones que ho necessiten.