Tallers de memòria. Obrim inscripcions

Pensant en la prevenció, valorem mantenir estimulades i actives les capacitats que d’alguna manera ens ajuden en el dia a dia. Anar a comprar i recordar que era el que necessitava, trobar la paraula adequada per a designar allò que tinc en ment, saber si el canvi que em tornen és correcte… són activitats que depenen de la nostra ment. Només mantenint-la activa i estimulada aconseguirem que aquests errors es donin de manera excepcional.

Incorporem dos nous recursos per estimular-nos:

• Taller de memòria en format digital: “Guttmann, NeuroPersonalTrainer”, una plataforma digital que permet realitzar exercicis per la memòria individualment i amb una planificació d’activitats totalment personalitzada. Aquesta eina està pensada per a la prevenció i com a tractament no farmacològic. En poden gaudir tant persones amb alguna pèrdua de memòria associada a l’envelliment, com persones que tinguin alguna demència en estadi lleu o moderat.
Per iniciar el taller es farà una valoració inicial de les capacitats. Preu: 25€/mes o 300€/anuals

• Taller de memòria en format analògic: a través d’exercicis agrupats en un dossier on s’entregarà a principis de trimestral i es comptarà amb el suport d’una psicòloga per contrastar resultats, veure dificultats i posar en comú la feina feta.
Iniciem el 18 de gener fins el 26 de març del 2021. Hi ha dos punts de recollida del material: Casa de Cultura (c/ Castellví 8, Sant Cugat del Vallès) o Can Jofresa (
Carrer d’Igualada, 8, 08223 Terrassa). Preu: 36€/trimestre. Cobrament es farà a principi de trimestre.

 • Com em puc inscriure? Si desitjes el format digital clica aquí, pel format analògic clica aquí

Deixa un comentari