Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

“TÓMBOLA SOLIDÀRIA AMB L’ALZHEIMER” Activitat per a tothom

26 setembre, 2020 @ 08:00 20:00

Dissabte 26 de setembre’20 a partir de les 10.00 h i fins les 20.00 h, la Plaça Octavià s’omplirà de peixos, pops, estrelles de mar, meduses i mooolts regals, perquè es tornarà a fer la ja clàssica Tómbola Solidària a favor de la lluita contra l’Alzheimer.
Al llarg del dia podeu pescar un regal que correspongui amb el preu del tiquet que compreu. Hi haurà tiquets de 5 €, de 10 € i de 20 €.
A més, disposarem d’un petit photocall perquè pogueu deixar constància del vostre pas per la Tómbola i ens etiqueteu a les xarxes socials.
Enguany a causa de la COVID-19 hem de ser molt rigurosos i complimentar totes les mesures sanitàries preventives. Per tant, haurem d’evitar aglomeracions de gent i contactes innecessaris. Us demanem paciència i respecte cap a les normes de seguretat.
Quan arribeu a la plaça trobareu una taula on hi hauran els tiquets. Una vegada adquirits, cal anar a la taula corresponent (segons l’import del tiquet que hagueu adquirit) i pescar el vostre regal tot guardant les distàncies i portant la mascareta.
Participa-hi, demostra’ns la teva solidaritat i ajuda’ns a lluitar contra l’Alzheimer i altres demències.
Recorda, l’Alzheimer és cosa de tothom!
Moltes gràcies, us hi esperem!

AFA-VO Sant Cugat del Vallès

www.afavalles.com

Deixa un comentari

Deixa un comentari