GYM ALZHEIMER

Encara no coneixes l’Espai Respir de l’AFA VO?

Fem Portes Obertes perquè pugueu venir a descobrir aquest servei tot gaudint d’una sessió de GymAlzheimer a càrrec de la Fundació Siel Bleu! El 15 de febrer vine a la Sala d’Actes de la Casa de Cultura per a conèixer-nos i gaudeix d’aquesta activitat gratuïta per activar el teu cos i la teva ment! L’horari d’aquesta activitat serà d’11 a 12 hores.

L’Espai Respir és un servei pensat amb dos objectius principals: per un costat, oferir un espai d’estimulació global per a persones amb demència on puguin mantenir-se actives a través de diverses activitats, i, per un altre costat, promoure el benestar de les persones cuidadores afavorint que puguin tenir més temps per elles mateixes. D’aquesta manera cerquem augmentar la qualitat de vida tant de la persona que pateix la malaltia, com de les persones que en tenen cura. L’Espai Respir està situat a la Casa de Cultura i el seu horari és de dilluns a divendres, d’11 h a 14 h.

Si vols més informació, ens veiem el dia 15 de febrer! També pots contactar amb nosaltres a través del correu info@afavalles.com o a la Casa de Cultura els dimarts i dijous pel matí preguntant per l’Associació de Familiars de persones malaltes d’Alzheimer del Vallès Occidental.”