Gràcies, Casal d’Avis de Valldoreix!

A principis del mes de novembre ens va trucar la presidenta del Casal d’Avis de Valldoreix per fer-nos una proposta que ens va encantar; amb motiu de la setmana de la Gent Gran que preparaven des del mateix Casal i amb el suport de l’EMD de Valldoreix, havien escollit a AFA-VO i CAVIS per fer un donatiu econòmic dels diners que es recaptessin del dinar i la rifa solidària que se celebrava al Club Tenis de Valldoreix.

El dijous 15 de novembre assistíem al famós dinar, envoltades d’un ambient familiar, festiu i sobretot, ple de solidaritat! Aquest dilluns 28 de gener,  vàrem recollir l’import de 850€ els quals seran destinats íntegrament a l’entitat. Moltes gràcies a totes aquelles persones que ho han fet possible i sobretot, al Casal d’Avis de Valldoreix. Gràcies per escollir AFA-VO.

Si cliques a l’enllaç http://www.avisvalldoreix.santcugatentitats.net/documents_1/_WbG8NZvDIQQkz_81MTsK2cxlTFcfuVVKtlZMuifo_A0c59snJ-dIiGtpf63KzgGI arribes a la web del Casal d’Avis. A la portada veuràs el número 205 de febrer de 2019. Has de passar les pàgines fins a arribar a la 18-19 on veuràs la notícia de la donació.