Campanya Venda Loteria de Nadal 2020

Enguany la campanya de venda de la loteria de Nadal de l’AFA-VO és diferent fruit de la sinergia que hem establert recentment amb la Televisió Sant Cugat i el Sant Cugat Magazine (el seu mitjà escrit de comunicació).
Gràcies a aquesta col·laboració, hem tingut la possibilitat de gravar un anunci que ja s’està emetent per televisió i que estarà dividit en cinc vídeos diferents.
L’objectiu d’aquesta campanya és donar a conèixer l’Associació i la feina que s’està fent, i també la de sensibilitzar a la població de tot el suport professional que podem oferir, no només a la persona que emmalalteix d’Alzheimer sinó també als familiars que envolten a la persona malalta. També la de recaptar tot el possible econòmicament.
La idea de l’anunci és molt senzilla. Es tracta en fer un doble joc entre el desig que tenim tothom perquè ens toqui la loteria de Nadal, i la por que ens toqui aquesta loteria tan poc desitjada de contraure la malaltia de l’Alzheimer.
Aquest doble sentit ha servit com a fil conductor de l’anunci amb l’eslògan: “TANT DE BO NO EM TOQUI AQUESTA LOTERIA”
Des de l’AFA-VO volem agrair a tothom que hi ha col·laborat de forma desinteressada i com no a la Televisió Sant Cugat que una vegada més ha demostrat la seva solidaritat per la causa.
Us deixem penjats els cinc vídeos perquè els pugueu mirar; però dir-vos que també els van emetent alternativament per la televisió fins que acabi la campanya.
Les fotos que veieu i que il·lustren aquesta notícia són del dia de la gravació de l’anunci. Que ens ho vam passar molt bé, per cert.

• Vídeo 1 (clica)
• Vídeo 2 (clica)
• Vídeo 3 (clica)
• Vídeo 4 (clica)
• Vídeo 5 (clica)
• Clica per veure pots els cartells que es van fer amb tots els voluntaris i voluntàries.