Accions Solidàries

Moltes gràcies per haver-nos acompanyat, moltes gràcies a tothom!

Dissabte passat 3 de juliol’21, a Sant Cugat, vam estar realitzant dues accions solidàries per l’Alzheimer. Per un costat ens vàreu trobar al camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal Can Magí, on hi juga la Penya Blaugrana amb “Marca-li un gol a l’Alzheimer”, on podíeu xutar penals alhora que entràveu al sorteig de la samarreta signada de Lionel Messi d ela temporada passada. I per un altre costat, a la Rambla del Celler, a la Plaça dels Quatre Cantons i a la Plaça Octavià, ens hi vau trobar recaptant “1 euro = 1 neurona”. En aquest darrer punt de la ciutat ens acompanyava la Coral Sant Medir amb la seva dinàmica i fantàstica actuació!

Des de l’AFA-VO volem agrair la col·laboració de la Penya Blaugrana de Sant Cugat i a la Coral Sant Medir de Sants, per haver-nos fet costat en aquesta jornada.
També volem donar les gràcies a totes les persones voluntàries ia les persones que ens heu passat a visitar i heu col·laborat amb la nostra causa, una causa de tothom!
Amb accions com aquestes podem seguir mantenint els nostres serveis i oferir un acompanyament de qualitat a les persones amb Alzheimer (i altres demències) i a les seves famílies. Aprofitem per comentar-vos que la campanya “1 euro = 1 neurona” segueix activa fins el mes de setembre.
Si desitgeu col·laborar amb tan sols 1 euro, podeu fer-ho a través d’una transferència bancària al compte ES57 2100 4547 2522 0011 0343.
Per contactar amb nosaltres podeu trucar al telèfon 656671227