Seguim endavant

Vera Noguera, psicòloga d’AFA-VO

Organitzacions i Entitats seguim endavant, sempre en mira d’apostar i oferir el benestar als afectats i a les seves famílies. Aquesta és la força que ens impulsa a treballar i mantenir la nostra tasca sempre ferma.

El treball que realitzem, porta la consigna d’acompanyar a les famílies en aquest camí que marca la malaltia d’Alzheimer, oferint informació, formació i suport. Facilitem la xarxa social a través d’activitats lúdiques, oferint una altra manera de relacionar al cuidador amb el seu afectat. Orientar en els aspectes implicats, com són la part legal, arquitectònica i d’ajudes tècniques. Recolzar i donar veu a les famílies quan, el que reben de les institucions, queda coix.

La defensa dels drets de la persona afectada i de la persona qui se’n fa càrrec, alhora que es recorda i s’aposta per la defensa del que és tenir cura, sent aquesta de qualitat i amb dignitat.

Sensibilitzem a la ciutadania entenent que aquesta malaltia és de tots, i sense el suport social és difícil sortir endavant.

A AFA-VO, treballem per a vetllar el benestar de la persona que cuida fent una atenció multidisciplinar i integral. Ens podràs trobara la Casa de Cultura els dimarts de 9h a 14h i els dijous de 9h a 12h. Entrevistes a hores convingudes.

Publicado por AFA VALLES 

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalàEspañol