Obra L’Avi dels Marxosos, un èxit!

Aquest passat 14 de Març, el grup de teatre Els Marxosos del Vallès, va representar l’obra de l’Avi a benefici d’ AFA VO. Així, vam passar una tarda ben entretinguda en un petit i bonic teatre del barri de Gràcia.

Volem fer arribar el nostre agraïment més sincer a tots els membres que conformen el grup de teatre,  a tots els espectadors que hi van assistir i també a totes aquelles persones que van  col·laborar des de la fila zero.

L’obra de l’Avi és densa, dramàtica, colpidora i interpretada de manera magistral pels seus actors. Malgrat sembli un drama victorià, dins el missatge hi conté la tristor, la pèrdua, els vincles, l’amor i tots aquells aspectes  intangibles que envolten un nucli familiar.

El protagonista, l’avi, és el personatge que posa veu a la demència, la vellesa, la dificultat d’acceptar el declivi… La família d’aquest, es mostra en conflicte, ja que els arquetípics personatges que la integren opinen, pensen, senten diferents envers la malaltia de l’avi….La figura de la cuidadora és molt representativa i versemblant, ja que crea un vincle afectiu molt important amb un avi malcarat i alhora culte i entranyable. Per altra costat, ens mostren la dura història d’aquesta dóna, la qual combina la cura d’aquest irritable avi amb una situació personal molt tràgica.

Gràcies a tots per compartir una tarda de cultura i solidaritat amb nosaltres!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalàEspañol