Esmorzar Solidari amb Servicuhrich!

El dia 8 de maig, l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental vàrem ser convidats a participar en l’esmorzar solidari que l’empresa ServiZurich SA fa per destinar els fons recollits a una entitat sense ànim de lucre.


Ens varen rebre i acollir molt bé. Els representants de ServiZurich van restar molt atents a les nostres necessitats.
Vàrem poder informar del treball que fa AFA-VO, dels nostres objectius i els projectes que realitzem.
Així mateix, vàrem tenir molt bona acollida per part dels treballadors, qui van comprar diversos objectes que algunes persones voluntàries de la nostra entitat fan per recaptar fons per l’Associació.
Per tot això, volem fer públic el nostre agraïment més sincer a l’empresa Servi Zurich SA i a totes aquelles persones que es van implicar en fer possible aquest esmorzar solidari.
De l’esmorzar dels treballadors de Servizurich hem rebut la quantitat de 1.127,50€, en concepte de donatiu. Aquesta xifra serà doblada per la mateixa empresa. Aquests diners seran destinats al projecte de l’Espai Respir, cuida’t per cuidar”.
Les col•laboracions que provenen d’òrgans i empreses privades són una font d’ingressos i seguretat per AFA-VO. Desitgem que més empreses puguin col•laborar en aquest tipus d’accions que tant ens ajuden.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalàEspañol