Tastet gratuït a càrrec de la Magda Julià: Cuidante

Compartim amb vosaltres aquesta informació que ens envia la Magda Julià des de Cuidante: Properament realitzaré el tastet (gratuït) del taller terapèutic que pot ser del vostre interès

L’objectiu d’aquest grup terapèutic és compartir els problemes psicològics i emocionals del dia a dia en la cura i atenció del familiar que es cuida, explorar i descobrir que és allò que  dificulta fer-ho d’una manera saludable i l’adquisició o descobriment de recursos personals per afrontar la situació des d’una altre perspectiva més reparadora. 

marc-a-sporys-430088-unsplash


El grup va més enllà del que és l’ajuda mútua i el suport emocional, el grup sosté als seus membres en la pròpia recerca per viure la cura des de la pròpia comprensió (pors, tristesa, ràbia, estrés…) i la posada en marxa de recursos per assolir canvis que cuidant i donant-se son vitals.

Tot i això els tastet té la única pretensió de mostrar el que pot significar per cada un dels membres del grup el participar en un espai tan comú i de tanta confiança.

Pot veure la publicitat que inclou dates, horaris i lloc, en aquest Link https://www.cuidante.cat/serveis/formacio/cuidadors-no-professionals/lart-de-la-cura/

i aprofito per convidar-les o convidar-los al tastet.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalàEspañol