L’Associació Familiars d’Alzheimer agraeix la teva col·laboració. 

Hi ha diverses opcions. En aquesta pàgina trobaràs com fer-te soci o  soci col·laborador. També pots fer un microdonatiu fent clic aqui o altres maneres de col·laborar clicant aqui.

1-Fes-te soci

Aquesta opció recau en una col·laboració de caràcter econòmic de 75€ anuals (quantia mínima). Les persones que són sòcies tenen accés a tots els serveis d’AFA.

Per tal de registrar l’acció, cal que disposem de les teves dades. Pots descarregar el document clicant a l’imatge de sota. Has d’omplir tots els camps i, un cop imprès, enviar l’arxiu per correu ordinari o electrònic.

2-Fes-te soci col·laborador

Es tracta d’una opció pensada per aquelles persones que no tenen un familiar malalt d’Alzheimer però quedecideixen col·laborar econòmicament amb la causa. Rau en un import anual i ésla persona que la fa, qui decideix la quantitat).

Per fer-te soci col·laborador, has de clicar a la imatge de sota, s’obrira un document on has d’omplir totes les dades i escollir el tipus d’aportació. Ens ho pots enviar per correu o escanejant el document per correu electrònic

CatalàEspañol