Donatius puntuals i microdonatius

Si en comptes de fer-te soci t’estimes més fer una donació puntual o que ajudi a campanyes de recapte, aqui podràs fer el donatiu que vulguis. Et deixem dues opcions.

Fes un donatiu

La opció del donatiu es tracta d’una ajuda econòmica de caràcter puntual. Està pensada per aquelles persones, que en un moment concret, decideixen aportar una quantitat en benefici del’Associació.

Pots fer la teva aportació en aquest número de compte:

Número de compte: ES57 2100 4547 2522 0011 0343

Fes-te “Teaming

Ja fa un temps que tenim el “Teaming” de l’Associació obert. Es tracta d’una plataforma que incentiva les ajudes en format de microdonació: NOMÉS 1€ AL MES.
Fins ara, hem estat demanant la vostra col·laboració per a l’Espai Respir, però actualment, amb la situació que estem vivint, hem hagut d’enfocar la nostra intervenció cap a l’atenció individualitzada, oferint estimulació cognitiva, física i social a la llar de la persona afectada.
Aquest projecte, com ja us podeu imaginar, suposa un cost molt elevat per a l’entitat. Si bé és cert que les famílies paguen un copagament pel servei, el preu estipulat no cobreix tota la despesa del projecte. Per aquest motiu us demanem que seguint el següent enllaç (clica al damunt): https://www.teaming.net/cuidamoscuidando us feu “TEAMERS” del projecte CUIDAMOS CUIDANDO i ens ajudeu amb només 1€ al mes.
Com més “TEAMERS”, més suport, així que també us animem al fet que impliqueu el vostre entorn, a la família i als amics. Junts ho aconseguirem!

Us deixem les instruccions per donar-vos d’alta (CLICA AQUEST PDF)

Us esperem al grup de “TEAMERS”!